Oberts de divendres a diumenge
Comanda mínima 27€
Saltejats en AOVE, shishimi togarashi, pebre vermell i sal maldon.
Farcits de gamba, butifarra negra, gengibre, cibolet i salsa hoisin.
Vegetals a la planxa amb ponzu i salsa goma dare sèsam.
Arròs sushi saltat amb gambes, ou, verdures, bolets batayaki i katsobushi.
Marisc d’estació, truita, bolets asiàtics i katsobuchi.
Tall de peix cru marcat o flamejat per fora i cru per dins, sobre alga wakame i salsa goma dare (sèsam).
Tall de peix cru marcat o flamejat per fora i cru per dins, sobre alga wakame i salsa goma dare (sèsam).
Amb alvocat, wasabi i wonton cruixent.
Amb alvocat, wasabi i wonton cruixent.
Bola d’arròs amb un tall de peix cru
Bola d’arròs amb un tall de peix cru
Bola d’arròs amb un tall de peix cru
Roll d’alga per fora i arròs dins.
Roll d’alga per fora i arròs dins
Roll d’alga per fora i arròs dins
Arròs per fora, salmó i tonyina, alvocat i formatge cremós amb top d’alvocat i tobiko.
Arròs per fora, salmó picant, alvocat, cibolet i cogombre; amb top de wakame goma i tobiko i maionesa kimchi.
Nori per fora, kimchi, cogombre, boniato suau, rúcula i alvocat amb top de wakame goma i ceba fregida.
Alga per fora, gamba cruixent, alvocat, cibolet i formatge cremós acompanyat de maionesa, alfàbrega i tobiko.