+34 689 05 23 10 info@yukai.cat

Restaurant

by | maig 7, 2020 |

Aquí pots veure el menú degustació i la carta de vins i begudes.

Menú degustació (només migdia) 40,00€/persona

AMANIDA YUKAI

D’alga wakame, nap daikon, shitakes cruixents, rúcula i tomates secs casolans.

EDAMAMES

Beines de soja saltejades amb oli d’oliva, shishito togarashi.

2 PECES DE WONTONS

Dumplings cruixents farcits de gamba, amb butifarra negra, gingebre i cibulet.

2 PECES D’ONIGIRIS

Cruixents d’arròs amb tonyina “yellow fin premium”picant, tires d’alga Nori amb maionesa d’alfàbrega.

1 PEÇA DE YAKITORI “PIO”

De pollastre “pio” a la brasa amb la nostra salsa teriyaki de garnatxa i salsa tonkatsu.

3 PECES DE SASHIMI

Peix cru tallat

4 PECES DE MAKIS DE TONYINA O SALMÓ

Roll de sushi amb alga nori, arròs i peix.

4 PECES D’URAMAKI

Tipus de roll de sushi invertit, arròs per fora i alga i peix per dins.

POSTRES

Dumpling cruixent o trufes

Carta – Suggeriments 

EDAMAMES – 5,80€

Beines de soja saltejades amb oli d’oliva, shishito togarashi.

AMANIDA YUKAI – 8,50€ 

D’alga wakame, nap daikon, shitakes cruixents, rúcula i tomàquets secs casolans. 

CEVICHE – 14,00€

De corball sobre alvocat al wasabi i marinat amb cítrics. 

ONIGIRIS (5 UNITATS) – 10,20€

Cruixents d’arròs amb tonyina “yellow fin Premium picant, tires d’alga Nori amb maionesa d’alfàbrega.

DUMPLINGS (5 UNITATS) – 9,50€

Sacs de pasta wonton fets al vapor farcis amb melós de vedella sobre un curri cremós i la nostra mostassa.

GYOZAS (5 UNITATS) – 8,30€

Vegetals a la planxa amb ponzu i salsa goma dare “sèsam”.

TATAKI DE SALMÓ – 13,00€

Tall de peix cru marcat o flamejat per fora i cru per dins.

TATAKI DE TONYINA- 16,00€

Tall de peix cru marcat o flamejat per fora i cru per dins.

TÀRTAR DE SALMÓ – 13,00€

Daus de peix cru macerat amb oli de sèsam, alvocat i mango.

TÀRTAR DE TONYINA – 16,00€

Daus de peix cru macerat amb oli de sèsam.

3 YAKITORIS – 11,00€

De pollastre pio a la brasa amb la nostra salsa teriyaki de garnatxa i salsa tonkatsu.

COSTELLAM – 16,50€ 

De porc cuit 16 hores a baixa temperatura, caramel·litzat amb salsa teriyaki de garnatxa i salsa hoisin.

ARRÒS YAKIMESHI – 12,00€ 

Arròs sushi saltat amb ou, bolet shitake i mariscs d’estació batayaki. 

POSTRES

MOCHIS – 6,00€

TAPS DE CADAQUÉS – 5,20€

TRUFES ARTESANES – 6,00€

GELATS – 5,00€

DUMPLING CRUIXENT DOLÇ – 4,20€

CRUMBLE DE POMA – 8,00€

PASTÍS DE IOGURT GREC AMB FORMATGE I MELMELADA DE PÈTALS DE ROSA.  8,00€

SUSHI 

HOSOMAKI (8P). 

Roll d’alga per fora i arròs dins

SALMÓ – 9,00€

TONYINA – 10,00€

 

FUTOMAKI (8P). 

 Roll d’alga per fora i arròs dins

VEGÀ (Espàrrecs, cogombre, boniato, rúcula i alvocat) – 11,00€

YUKAI (alvocat, cogombre i salmó) – 13,00€

 

NIGUIRI (6P). 

 Bola d’arròs amb un tall de peix cru

SALMÓ – 11,00€

TONYINA – 14,00€

PEIX BLANC – 12,50€

NIGUIRI MIX – 13,00€

 

SASHIMI (8 TALLS). 

 Peix cru tallat.

SALMÓ – 13,00€

TONYINA – 15,00€

PEIX BLANC – 14,00€

 

URAMAKI (8P) 

Roll d’alga per dins i arròs per fora.

GOLFET ROLL (Salmó, ciboulet, cogombre amb un top de salmó, tonyina i alvocat).– 12,50€

SERENA RED (Peix blanc, cogombre amb un top de tonyina i ciboulet).– 13,00€

PRONA GAMBA CRUNCH (Gamba cruixent, alvocat, ciboulet i philadelphia amb un top de salmó i maionesa de gamba).– 14,40€

TABALLERA URA (Gamba cruixent, alvocat, amb un top de salmó soplejat amb maionesa de Kimchi).– 14,00€

MESSINA ACE (Alvocat, mango amb un top de peix blanc banyat amb llet de tigre, porro i una pols de blat de moro).– 13,50€

 

SUSHI YUKAI (26 PECES) 

 Variat de sushi (makis, uromaki, niguiris i sashimi) – 42,50€

Carta de vins

Vins rosats

GRAMONA. 19,00€

D.O. Penedès (xarel·lo vermell)

IZADI LARROSA. 17,50€

D.O. Rioja (garnatxa negra)

TRAMUNTANART. 16,00€ 17,50€

D.O. Empordà (garnatxa negra

Vins blancs

QUINTALUNA. 21,00€ 17,50€

D.O. Castella i Lleó (verdejo)

CRISTIARI. 20,00€ 17,50€

D.O. Costers del segre (muller thurgau)

MAS OLLER MAR. 19,00€ 17,50€

D.O. Empordà (picapoll/malvasia)

DAVIDE OBERVADOR. 21,00€ 17,50€

D.O. Rías Baixas (albariño/godello)

RAVENTÓS D’ALELLA ALLIER. 22,00€ 17,50

D.O. Alella (chardonnay)

FINCA LOS TRENZONES. 15,00€ 17,50€

D.O. La Mancha (sauvignon blanc)

LLUM DE MAR. 15,00€ 17,50€

D.O. Empordà (macabeu/lledoner)

DOMINIO DE TARES. 21,00€ 17,50€

D.O. El Bierzo (godello)

Vins negres

EL MISSATGER. 19,00€ 17,50€

D.O. Empordà (carinyena/mazuelo)

FLOW. 18,50€ 17,50€

D.O. Empordà (carinyena/mazuelo/merlot/picapoll)

MAS OLLER PLUS. 22,00€ 17,50€

D.O. Empordà (garnatxa negra/syrah)

TERRA REMOTA TAN NATURAI. 21,00€ 17,50€

D.O. Empordà (tempranillo)

CELLER ESCLANYÀ. 17,50€ 17,50€

D.O. Empordà (sauvignon/garnatxa/merlot)

LES BRUGUERES. 23,00€ 17,50€

D.O. Priorat (garnatxa negra / syrah)

LA NEGRA FLOR. 16,00€ 17,50€

D.O. Terra Alta (garnatxa negra/syrah)

SANTBRU. 25,00€ 17,50€

D.O. Montsant (carinyena / mazuelo / garnatxa)

FINCA LA EMPERATRIZ RESERVA. 21,00€ 17,50€

D.O. Rioja (garnatxa negra / macabeu / tempranillo)

PICRÉS. 24,00€ 17,50€

D.O. Ribera del Duero (tempranillo)

Escumosos

CHAPÓ. 24,00€ 17,50€

D.O. Cava Reserva (100% chardonnay)

ARGILA ROSE BRUT NATURE. 29,00€ 17,50€

D.O. Penedès Reserva (sumoll)

ROVELLATS BRUT ROSE. 19,00€ 17,50€

D.O. Cava (garnatxa negra / monastrell)

LLOPART INTEGRAL BRUT NATURE. 3/8 de litre. 16,00€ 17,50€

D.O. Cava Reserva (chardonnay / macabeu / parellada / xarel·lo)

ROVELLATS MASIA s.VX. 36,00€ 17,50€

D.O. Cava Reserva (chardonnay / macabeu / parellada / xarel·lo)

XARXES SOCIALS
PÀGINA GESTIONADA PER SIMIC