Carta Yukai
Podeu sol·licitar la informació al·lergògena directament al personal del restaurant.
Carta en renovació. Treballant en la nova temporada!
Podeu seguir passant i provar els nostres suggeriments!
Podeu seguir passant i provar els nostres suggeriments!
PER COMENÇAR
-
EDAMAMES PICANTS 6,50€
Saltats amb oli extra, shishito togarashi, pimentó de la vera fumat i sal Maldon.
-
EDAMAMES TRUFATS 8,00€
Saltats amb oli extra de trufa negra, pimentó de la vera i sal Maldon.
-
GYOZES DE GAMBA 12,00€
Gyozes fregides amb la seva reducció de salsa americana.
-
GYOZES DE VEGETALS 10,00€
Gyozes al vapor amb yuzu-ponzu, miso, sèsam i ceba confitada.
-
GYOZES DE CARN 10,00€
Gyozes al vapor amb chimichurri asiàtic.
-
CURRY COCO 18,00€
Elaborat amb 25 espècies i llet de coco, acompanyat d’arròs i gambes cruixents.
-
CURRY VERMELL PICANT 18,00€
Base de tomata natural amb tocs picants, arròs, iogurt i gambes cruixents.
-
POKE VEGÀ 16,00€
Bol d’arròs amb vegetals de temporada, alga wakame goma, teriyaki de tamarindo i brots tendres.
-
YAKISOBA POLLASTRE 17,00€
Fideus saltats amb vegetals de temporada, tamago, pollastre i salsa de cacahuet.
-
TIRADET DE SALMÓ AMB CHUTNEY DE MANGO 16,00€
sashimi de salmó amb porro cruixent i chutney (melmelada) de mango.
-
EL NOSTRE CRUIXENT CARASATU 20,00€
Tonyina marinada amb miso, crema àcida d’alvocat i tàperes cruixents.
SUSHI
-
HOSOMAKI VEGÀ 12,00€
Alvocat, cibulet i teriyaki. (8 peces)
-
HOSOMAKI SALMÓ 12,00€
Amb gingebre. (8 peces)
-
HOSOMAKI TONYINA 12,00€
Salsa kimchi. (8 peces)
-
HOSOMAKI CORBALL TRUFAT 12,00€
(8 peces)
-
FUTOMAKI VEGÀ ESPECIAL 15,00€
Alvocat, espàrrecs verds confitats, cibulet, gingebre, mango i teriyaki. (8 peces)
-
FUTOMAKI GAMBA LLIMA 17,00€
Gamba cruixent, alvocat, formatge cremós, cibulet, salsa kimchi i llima ratllada. (8 peces)
-
FUTOMAKI MIX 17,00€
tonyina, salmó, alvocat, salsa kimchi, teriyaki i ceba fregida. (8 peces)
-
URAMAKI SALMÓ CREMÓS 17,00€
Salmó, espàrrec, gingebre i ceba fregida. (8 Peces)
-
URAMAKI TONYINA MARINADA 18,00€
Amb ponzu, formatge cremós, cibulet, salsa kimchi, teriyaki i alga wakame goma. (8 Peces)
-
URAMAKI TONKATSU 18,00€
Rol de carn de porc marinada i cruixent, amb alvocat, trufa, teriyaki i ceba cruixent. (8 Peces)
-
NIGUIRIS OMAKASE PEIX MANTEGA 16,00€
Amb yuzu. (4 peces)
-
NIGUIRIS OMAKASE TONYINA 16,00€
Amb crema aji groc i masago arare (arròs inflat). (4 peces)
-
NIGUIRIS OMAKASE SALMÓ FLAMEJAT 16,00€
Amb oli de trufa i sal Maldon. (4 peces)
SUGGERIMENTS DE LA CASA
-
ONIGUIRIS DE SOBRASSADA AMB MEL WASABI 15,00€
Daus d’arròs cruixents amb sobrassada flamejada i mel de wasabi.
-
KUSHIYAKI DE VACA VELLA AMB PURÉ DE MONIATO 18,00€
Broqueta de vaca vella feta a la pedra amb puré i salsa nikey.
-
BACALLÀ AMB HUMUS D’ALBERGÍNIA 19,00€
Daus de bacallà fets a baixa temperatura sobre un humus i uns cruixents d’alga nori.
-
2 BRIOIXOS DE COSTELLAM AMB SALSA HOISIN 14,00€
Les nostres costelles de porc sense feina, servides en un briox amb maionesa de trufa, germinats i esfèrics d’oli d’oliva.
-
CEVICHE DE VERAT 15,00€
Verat marinat amb alvocat cítric, oli d’oliva i moniato cruixent.