Podeu sol·licitar la informació al·lergògena directament al personal del restaurant.
Beines de soja saltejades amb oli, pebre vermell de la vera fumat i sal maldon.
Crestes de verdura amb salsa teriyaki i tahini àcid.
Crestes fregides amb salsa agredolça picant.
Crestes de gamba fregides amb salsa americana de coco.
Crestes d´ànec al vapor amb salsa chiligarlic picant.
Wonton al vapor de vieira a la batayaki i varietat de verdures amb salsa agredolça picant.
Mil fulls de torrades carasatu amb salmó i tonyina, alvocat cítric.
Bol d’arròs amb peix cru, alvocat, vegetals i alga wakame goma.
12 talls variats de peix cru tallats fins.
Daus de salmó macerat amb alvocat, bolets asiàtics i sèsam calent.
Chateaubriand de vaca madurada 40 dies amb maionesa d’all negre.
Cuinat 18h a baixa temperatura amb salsa hoisin amb arròs gohan.
Pit de pollastre fregit, macerat amb mel i sèsam, acompanyat d’arròs gohan.
Tataki de magret d’ànec amb pak choi a la batayaki amb salsa de coco i cacauet.
Sashimi de corball fumat amb cítrics i alga wakame goma.
8 talls flambejats de tonyina semi-crua amb oli de sèsam.
8 talls flambejats de peix mantega, amb salsa d´anguila i alga wakame goma.
Beines de soja saltejades amb oli, pebre vermell i sal maldon.
Crestes de verdura al vapor amb salsa teriyaki i tahini àcid.
Amanida feta al moment amb productes variats del dia.
Bol d’arròs amb vegetals i alga wakame goma.
Rotllet fregit de massa filo amb varietat de verdures un punt picants.
Roll d’alga nori farcit de vegetals de temporada, maiokimchi, teriyaki i ceba cruixent.
Bola d’arròs amb peix cru i oli de trufa.
Bola d’arròs amb peix cru i tartufata.
Bola d’arròs amb magret flambejat, kimchi i foie ratllat.
Bola d’arròs amb salmó flambejat i salsa d’anguila.
Bola d’arròs de tonyina amb foie flambejat.
Roll flambejat farcit d’alvocat, filadelphia, yuzu kosho i ceba cruixent.
Roll farcit d’alvocat i espàrrec encurtit sobre un tàrtar macerat de salmó i tonyina.
Roll farcit d’alvocat i filadelphia sobre gamba cruixent maiokimchi i llima ratllada.