ENTRETENIMENTS | |
---|---|
Edamames | 6.50 € |
Edamames Trufats | 8,50 € |
Edamames xili oli (picants) | 6,50 € |
Amanida marinada d´alga wakame i sèsam torrat | 10,50 € |
Gyoza (6u) de gamba al vapor amb maio coral i salsa unagui | 14,00 € |
Gyoza (6u) vegetals al vapor amb tahine àcid i mel-wasabi | 14,00 € |
Gyoza (6u) de carn fregides amb salsa cítrica agridolça | 14,00 € |
Sashimi mixt sobre alga wakame goma, salsa unagui i tahine àcid | 23,00 € |
Tàrtar de tonyina marinat amb tàrtara nipona i cruixents de blat | 28,00 € |
Torrada de corball fregit amb maionesa kimchi, teriyaki i ceba | 14,00 € |
Ceviche de corball fumat marinat amb cítrics alvocat i germinats | 18,50 € |
PRINCIPALS | |
---|---|
Yakitori de pollastre, hoisin, ceba vermella i sèsam torrat | 17,50 € |
Chirashi vegetarià, vegetals de temporada, alga wakame i teriyaki | 18,50 € |
Chirashi de salmó, tonyina i peix mantega amb arròs i alga wakame | 23,00 € |
Kuchiyaki de vaca vella amb un demiglace de miso i moll de l’os | 28,00 € |
Costellam ibèric a baixa temperatura marinat amb sal i pebre i sunemono | 22,00 € |
Pincho cruixent de carn de porc marinada, arròs i curry coco | 18,00 € |
Pincho de gamba i vieira amb chutney de mango i porro fregit | 21,00 € |
Carta Sushi
HOSOMAKI o MAKI | |
---|---|
(8 peces) roll d’alga per fora i arròs per dins | |
– Salmó kimuchi – Corball fumat amb tartufata – Tonyina amb gingebre | 14,00 € |
NIGUIRI | |
---|---|
(4 peces) Bola d’arròs amb un tall de peix cru o carn | |
Niguiris moriawase (8 peces variades) | 33,00 € |
Niguiris de salmó amb salsa unagui i yuzucocho | 16,00 € |
Niguiris de tonyina, leche de tigre, teriyaki i tajin | 18,00 € |
Niguiris de peix mantega amb all negre i tartufata | 16,00 € |
Niguiris de corball amb leche de tigre i pols de kikos | 18,00 € |
Niguiris clàssics moriawase (6 peces variades) | 23,00 € |
Niguiris clàssics de salmó | 14,00 € |
Niguiris clàssics de corball fumat | 14,00 € |
Niguiris clàssics de tonyina | 16,00 € |
URAMAKI OMAKASE | |
---|---|
(8 peces) roll d’alga per dins i arròs per fora | |
Tonyina tàrtar Farcit formatge cremós i alvocat | 19,50 € |
Katsu de gamba furai Farcit formatge cremós i alvocat | 19,00 € |
Corball en ceviche Farcit de mango verd, alvocat i cogombre | 18,50 € |
Futomaki Vegà Farcit de cogombre, mango,alvocat, alga wakame, maionesa kimchi i pols de shitake | 18,50 € |
HAND ROLLS | |
---|---|
(1 unitat) cruixent d’alga nori amb arròs farcit de: | |
Gamba furai (cruixent) i maionesa de kimchi i cítrics | 6,00 € |
Togarachi tonyina i alvocat flamejat | 6,50 € |
Ceviche i pols de kikos | 6,00 € |
Salmó amb maionesa de wasabi i salsa teriyaki | 6,50 € |
Vaca vella amb all negre | 6,50 € |
Tonyina amb tàrtara i porro fregit | 6,50 € |
DOLÇOS
Trufes artesanes | 5,50 € |
Gelats | 6,00 € |
Coulant d’avellana | 8,50 € |
Xuixo flamejat | 5,00 € |
“Conus” cruixents de xocolata amb crema mascarpone | 6,00 € |
Tap-misú | 6,50 € |
Mousse de xocolata amb oli i sal | 6,50 € |